Welkom bij SKD Hertsberge!!

De bedoeling van deze site is u een beetje wegwijs te maken in wat er in en rond onze voetbalvereniging gebeurt.

Hertsberge is een kleine landelijke gemeente, een deelgemeente van Oostkamp, met ongeveer een 1500 inwoners en is vrij bosrijk.

Wij situeren Hertsberge op een vijftiental kilometer van Brugge, gelegen kortbij de autowegen Brussel – Oostende en Brugge – Kortrijk.

Naast de plaatselijke traditionele verenigingen heeft ook onze voetbalclub een vaste plaats gevonden in het sportief en sociaal gebeuren binnen de gemeente.

In enkele jaren tijd is SKD uitgegroeid tot een volwaardige en bloeiende vereniging.

Buiten de beheerraad zijn wij trots op ons hard werkend jeugdbestuur, dat ongeveer 200 jeugdspelers onder de hoede heeft.

De “Olympische gedachte”, deelnemen is belangrijker dan winnen is voor SKD een belangrijke leidraad.

Bij de jeugd tot en met de knapen wordt aan ieder spelertje een maximum aan speeltijd gegund. Wie aangesloten is en traint dient kansen te krijgen om te spelen.

Resultaten zijn ondergeschikt aan de manier waarop. Iedereen komt aan bod.

Al spelende leren is ons motief. Resultaten zijn voor later … Onder de leiding van onze seniorstrainer, Tom Van Hulle en Luc Debrabander, reeds 10 jaar actief in de vereniging, wordt hard gewerkt met meestal eigen jongeren. En met succes.

Sinds jaren behoort SKD tot het kruim van IVe provinciale.. Met deze site willen wij U tevens wegwijs maken in onze vereniging.

Naast de interne gegevens omtrent onze club vindt U tevens alle uitslagen van de gespeelde wedstrijden, de kalender, de diverse sponsors en alle randactiviteiten.

Wij danken U alvast voor Uw bezoek op deze site.

Nog meer info kun je vinden op http://skdhertsberge.be/index.html


Het Bestuur van SKD in samenwerking met de diverse jeugdtrainers hebben besloten om de PANATHLON VERKLARING over ethiek in de jeugdsport te onderschrijven.

Met deze verklaring gaan we de verbintenis aan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport."
Klik op het logo of op PANATHLON om de volledige panathlon verklaring te lezen.


Panathlon