Welkom bij KSKD Hertsberge!!

Hertsberge is een kleine landelijke gemeente, een deelgemeente van Oostkamp, met ongeveer een 1500 inwoners en is vrij bosrijk.

Wij situeren Hertsberge op een vijftiental kilometer van Brugge, gelegen kortbij de autowegen Brussel – Oostende en Brugge – Kortrijk.

Naast de plaatselijke traditionele verenigingen heeft ook onze voetbalclub een vaste plaats gevonden in het sportief en sociaal gebeuren binnen de gemeente.

In enkele jaren tijd is SKD uitgegroeid tot een volwaardige en bloeiende vereniging.

Ongeveer 200 spelers -waarvan ca. 150 actief in de jeugdreeksen- zijn aangesloten bij onze vereniging. 

De “Olympische gedachte”, deelnemen is belangrijker dan winnen is voor SKD een belangrijke leidraad.

Bij de jeugd wordt aan ieder spelertje een maximum aan speeltijd gegund. Wie aangesloten is en op regelmatige basis traint, dient kansen te krijgen om te spelen.

Resultaten zijn ondergeschikt aan de manier waarop. Iedereen komt aan bod.

Al spelende leren en plezier beleven aan het 'spelletje' is hét motief bij onze jeugd. Resultaten zijn voor  later …  Ons ultieme doel is om zoveel mogelijk eigen jongeren te laten doorstromen naar het eerste elftal. Dit is zeker géén makkelijke oefening maar we blijven volhouden om in de toekomst te slagen in dit opzet.

De bedoeling van deze site is u een beetje wegwijs te maken in wat er in en rond onze voetbalvereniging gebeurt.

Wij danken U alvast voor uw bezoek op deze site.

Nog meer info kun je vinden op http://skdhertsberge.be/index.html


Het Bestuur van SKD in samenwerking met de diverse jeugdtrainers hebben besloten om de PANATHLON VERKLARING over ethiek in de jeugdsport te onderschrijven.

Met deze verklaring gaan we de verbintenis aan om, over de discussie heen, heldere gedragsregels vast te leggen bij het nastreven van de positieve waarden in de jeugdsport."
Klik op het logo of op PANATHLON om de volledige panathlon verklaring te lezen.


Panathlon